Werkplaats

Naast het regulier onderhoud en service in alle merken auto's zijn wij met onze moderne werkplaats, goed geschoold- en ervaren personeel in staat de meest uiteenlopende problemen snel en vakkundig op te lossen.

Naast goede gereedschappen, moderne apparatuur en een goed ingerichte werkplaats is het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en AutoFirst, dit betekend dat wij aan de hoogste kwaliteits eisen moeten voldoen.

Om u op de zo best mogelijke manier te helpen worden onze werknemers voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologie├źn.

Werkplaats

Of het nu gaat om reparatie van uw auto, uitlijnen, airco controle, Algemene Periodieke Keuring (APK), elektronische diagnose, aanschaf van de juiste (winter-) banden of het keuren van uw auto. Autoservice Keizer in Oudwoude heeft de kennis en ervaring in huis om u op de beste manier te helpen.

Airco

Airco

Zorg dat uw airco in optimale conditie is. Dit voorkomt nare luchtjes, brandende ogen of geirriteerde luchtwegen. Autoservice Keizer controleert graag uw airco en repareert/vult bij indien dit nodig is. Zo zit u fris achter het stuur.

Woont u in een van de dichtbijzijnde dorpen (zoals buitenpost, de westereen, twijzel, twijzelerheide en koostertille) dan bent u bij ons aan het goede adres.