APK door Autoservice Keizer te Oudwoude

Iedere auto in Nederland, gemaakt na 1960, moet volgens de RDW een Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Door deze maatregel mogen alleen veilige en milieuvriendelijke voertuigen de weg betreden. De garages die deze APK keuringen mogen uitvoeren zijn door de RDW erkend, zo ook Autoservice Keizer te Oudwoude/Westergeest (Op de route van Dokkum naar Kollum).

APK Keuring

Autoservice Keizer voert een APK uit door uw voertuig op meerdere punten na te kijken. Ten eerste worden de wielen en banden op meerdere punten beoordeeld, zoals bandenspanning, diepte van het profiel en beschadigingen. Andere punten van controle zijn autogordels, verlichting, carrosserie, vergrendeling, claxon en spiegels. De stuurrichting en wielophanging zijn ook belangrijk voor uw veiligheid en worden daarom ook nagekeken op meerdere punten zoals speling en roest. Bij de APK kijken wij niet alleen naar de veiligheid maar ook naar de milieuvriendelijkheid van uw auto. Hiervoor meten wij de hoogte van concentraties van een aantal uitlaatgassen. Voor een uitgebreide uitleg over APK punten kunt u de website van de RDW bezoeken.

Autoservice Keizer kan uw auto voorzien van een APK. Dit is tevens een mooi moment om een kleine of grote beurt uit te laten voeren. Combineert u een grote beurt met een APK? Dan is de APK geheel gratis! Op de pagina 'Wat kost dat?' kunt u zelf uw afspraak inplannen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Liever telefonisch? Geen probleem, u kunt ons bereiken op: 0511-442410.

Autoservice Keizer vind u in de buurt van buitenpost, kollum, kolumerzwaag, burum, gerkesklooster, twijzel, twijzelerheide, zwagerbos, koostertille, jistrum, de westereen en veewouden.